Julkaisin tuon kävijälaskurin juuri nyt. Kuinka tunnenkaan itseni niin hiton itserakkaaksi paskaksi selittämällä jotain tällaista shittiä skeidaa.

Tänään tein jotain hienoa. Uskaltauduin matkustamaan bussilla. Jotain, mitä en ole vähään aikaan uskaltanut tehdä. Jotenkin inhottaa matkustaa kaiken maailman julkisilla kulkuneuvoilla, kun bussikuskitkin ovat niin hiton ilkeitä ja paskamaisia. Ja bussiliput kalliita! Toitotetaan jostain ilmastonmuutoksesta ja siitä, kuinka pitäisi käyttää julkisia kulkuneuvoja ja säästää luontoa. Mutta tuolla meidän lähibussilla kulkiessa maksaa 3,1e päästä kaupungille! Ja jos näen vaivaa ja kävelen pidemmän matkan, pääsen 1,2eurolla! Maksaisitko sinä siitä, että olisit 3 tuntia kaupungilla 2,4e vai 6,2e? Järkyttävää rahastusta. Lastenlippu saisi olla 1e ja aikuisten 2e. Eikä mitään kolmea euroa.
Ja kaiken lisäksi, ajattelin vallottautua bussin viimeiselle penkkirivistölle ja olla mahdollisimman pelottavan näköinen ettei tasan ketään tulisi viereeni istumaan - sitten tulee neljä känniläistä ja ympäröivät mut.
"Mennään vähän tänne päin, ettei likka pelästy." Olisi pitänyt sanoa siihen jotain nasevaa, että eivätkös vanhukset pelästy tällaista nykynuorta, joka on mahdollisimman "haistakaa vittupäät paska"-mielellä liikenteellä aina kun yksin joutuu jossain kulkemaan. Bussissa oli kaiken lisäksi yhtä kuuma kuin saunassa.

Olin J:n kanssa. Hän asuu tällähetkellä isovanhempiensa luona, kun hänellä ja hänen äidillään menee niin huonosti.
Ärrhh, en jaksa kirjoittaa enempää, kun alkaa vaan vituttamaan kaikki se paska, jonka haluaisin tänne purkaa, mutten jaksa juuri nyt kirjoittaa. Antakaa anteeksi.

Huomenna sitten. Ah, odotan jo huomisaamua, jotta voisin dataa paremmin. Kone kun olisi sossutädin sääntöjen mukaan pitänyt olla kiinni jo kymmeneltä. Omg, kirjoitan huomenna lisää.

PS. Latasin Gimpin tähän uudelle koneelle ja tein uuden otsikko kuvan :)
Oppisinpa mä tekemään ulkoasuja vuodatuksen blogeihin! o_o

PPS. Nyt pelaamaan Mahjongia 8D
Hyvää yötä :'D