Pahoitteluni, etten kirjoittanut eilen. En vaan saanut aikaiseksi ja oli kaikkea ja noniin, ahdisti. Ahdisti todella paljon. Kaikki.

Nyt on järkyttävä päänsärky ja silti tapanaikaa mukavasti koneella. Ehkei mikään maailman paras vaihtoehto hoitaa itseään.

Olin polilla eilen, hoitaja sanoi, että lyhytaikainen sairaalajakso on mahdollinen, esim. parin päivän tai parin viikon, että saisin koota itseäni. En tiedä, olisiko se sitten hyvä asia. Haluaisin sitten ehdottomasti sinne yläkerran osastolle, mutta se on pitkäaikaisosasto, missä se kuukausi on miniimi. Alakerran osasto taas.. Siellä ollaan sitten ihan eristyksissä mitä olen kuullut. Siellä ei myöskään saa käyttää kännykkää, mutta siellä ei ole tietokonetta eikä siellä pääse ulos. Ainakaan Joh ei päässyt. Oli kuukauden täysin eristyksissä muusta maailmasta. Kai vanhempiensa kanssa saattoi päästä ulos, mutta ei samalla tavalla kun yläkerran osastolla, ei saanut kännykkää kertaakaan käyttöön koko kuukautena. Että joo..

Pyysin hoitajalta myöskin, että niitä aikoja olisi kaksi kertaa viikossa ja laitettiin mulle kaks kertaa viikossa ajat. Toiselle tosin en taida päästä, koska se on tet-viikolla klo 13.. Ja tet-työt loppuu klo 15...

Lähden tänään illalla I:n kanssa laivalle. Mua pelottaa todenteolla. Se ihmismäärä.

Mutta joo.

Paino suht sama mikä eilenkin *8,4kg. Söin eilen todella paljon. Pieni pala pizzaa, näkkäri, tikkari, lautallinen hernekeittoa, lautallinen kalavuokaa, vähän nakkikeittoa, karkkia ehkä semmoset 150g, jäätelö.
Eikä paino ihmetyksekseni noussut kuin 100g. Jopas jotain.

Suunnittelin, että olisin ollut syömättä tämän päivän, mutta ei siitä tullut mitään. Söin jugurtin.
Huomenna tulen kuitenkin syöneeksi ihan helvetisti kaikkea.

1988954.jpg