Tervemoi.

Dataan salaa. Jännää on.

Selaan joitakin blogeja. Uudelleen ja uudelleen läpi. Ei mitään liian raskasaiheisia blogeja, kuten esim. omani, vaan valokuvablogeja. Niissä voi vaan katsella kuvia ja noniin, katsella kuvia ja rentoutua. Heh hee.

Joo. Ja arvatkaas miten järjestin kemian kokeeseen lukemiseni. Luen vielä tänään jos jaksan / jos huvittaa / jos en nukahda.
Ja sitten huomenna menen kouluun vasta kahdeksitoista! Herään kahdeksalta lukemaan sitä kemiaa. Keitän itslleni teetä ja istun alas kolmeksi tunniksi lukemaan kemiaa! Aamulla olisi äidinkieltä (luetaan edelleen vaan Kalevalaa, en missaa mitään), yhteiskuntaoppia (sinne olis pitänyt mennä, mut ei niin välttämätöntä. Koska läksynkuulustelu on takanapäin) ja englantia (olisin joutunut tekemään kokeen, ihanaa piilottelua ja asioiden siirtämistä, mäkin tykkään joo.) ja siispä niin. Menen sitten kahdeksi tunniksi jälleen. Kemian koe ja opon tunti. Hienoa hienoa. Asiat tuntuvat vihdoinkin järjestyvän.

Mutta asiasta kolmanteen. Olin suihkussa. Viilsin. Nautin. Mitä muuta siihen voi enää sanoa? Ja niin, on ihanaa halailla omaa kättä sen ollessa tahmea, punainen, kuumottava ja poltteleva. Itsesääliä parhaimmillaan.

Nyt taidan jatkaa niiden muiden blogien lukemista/selaamista/katselemista.

Ps. Ainiin. En ole muistanut/jaksanut/halunnut/kestänyt listata syömisiäni, laskea kaloreita tai edes miettiä, mitä suuhuni pistän. Mussun mussun muu. Olen siis syönyt mukavasti. En edes muista, mitä vaaka tänä aamuna näytti. Veikkasin tuonne paino-sivulle vain jonkin lukeman.
Sais se paino jo kyllä tippua. Mun toimintasuunnitelmakin meni ihan pilalle. 2,5kg marraskuussa piti laihtua. Ja paskat. Ihan realistinen tavoitekin!
Tänään olen syönyt: tikkareita (ainakin kymmenen, 400kcal vähintään), mutakakkua (kansalle leipää [suklaata] ja sirkushuveja [jotain tekemistä itsensä kanssa, mun kaltaisen vamman kohdalla tarkoittaen itsensä kanssa työskentelyä - itsetuhoa] ! ja minulle siispä tänään suklaata mutakakun muodossa!) oiskohan se 380kcal? ja neljä palaa suklaata mussun mussun 160kcal?? ja koulussa pastatonnikalalootaa mitälie pahaa + näkkäri 300kcal + 80kcal, jäätelö 190kcal ja niin. Siinä se sitten kai oli. Ja noista arviokalorimääristä (heitin aikalailla olalta, ainut varma on jäätelö. siinä 190kcal) 1510kcal. Jopas jotain. Jopas jotain.