Hallelujaa, olin jopa kaksi tuntia tänään koulussa. Matikan tunnilla, jolloin jopa oikeasti laskin kertaustehtäviä ja sain jotain aikaiseksi, upeaa upeaa. Ja äidinkielen tunti, luettiin Kalevalaa. Tein novellianalyysini valmiiksi ja sain palautettua sen opettajalle, vihdoin vihdoin vihdoin! Se aloitettiin tekemään lokakuun alussa. Tai muut aloittivat, mutta minä olin tyhmä ja lintsasin. Niin ja sain vielä juteltua ruotsin opettajan kanssa. Sain kokeen takaisin, 7½. Todella tyytyväinen olen! Olen ollut todella monelta ruotsin tunnilta pois ja se lukeminen oli semmoista mitä oli, mutta kuitenkin luin tuohon kokeeseen. Opettajan kanssa puhuin, että nyt jouluksi saan todistukseen ruotsista kasin ja sitten keväällä kokeillaan sitä ysiin.
Sain myös sovittua, että teen huomenna opon tunnilla kemian kokeen, joka alunperin olisi ollut 11.11. Joo-o, mukavasti kaavoja ja jotain juttua estereistä ja hapoista, en tajua mitään. Ja päivä aikaa lukea. Helvetin hyvin taas menee. Mutta mutta. Katsotaan nyt, ei kai se haittaa, vaikka yksi koe menisikin huonommin... Ei kai..?

Nyt on voittajafiilis. Oikeasti. Menin kouluun, olin siellä, selvisin sieltä. Olin valmistautunut sanomaan joka ikiselle vastaantulijalle, että jos tulee kysymään, miksen ole ollut koulussa; "ja minähän en tuhlaa elämääni turhalla koulun käynnillä." Mutta joo, onneksi kaikki hätäily ja panikointi oli turhaa, kukaan ei kysynyt mitään. Luojan kiitos.

Tänään on se ryhmä viimeistä kertaa. Jes, jes jes! Sieltä tulen niin kello on vähän yli neljä... Ja sitten luen sitä perkeleen kemiaa. Soittelen pianoa ja menen pianotunneille seitsemäksi.

Kokeista pitää puhua vielä vähän.

Ruotsin koe , sanakoe 9.
Matikan koe on perjantaina, testit 9+ (muistaakseni tai sitten se oli 9- o_O) ja 9½. Viime kokeesta 10-.
Kemian koe huomenna, testit 9+/½ (ei voi muistaa) ja toista en ole vielä saanut.
Biologian kokeesta joskus aikaisemmin 9+ ja nyt on yksi koe rästissä. Erillisestä esseestä 5+/½/6p.
Maantiedon testi meni aivan perseelleen. Tein sen viime tiistaina. Koe on joskus, mutta milloin?
Yhteiskuntaopin tutkielmaa pitäisi aloittaa. Läksynkuulustelut; 2+/3p. ja toista ei vielä saatu.
Englannin kokeesta aikaisemmin 8 ja 8- jos oikein muistan, yksi koe rästissä. Verbikokeista lähes kaikista täydet/kiitettävä. Sanakokeet menneet vaihtelevasti yksi kutonen ja edellisestä nyt 14½/15p.
Uskonnon koe oli viime viikolla, sitä ei olla saatu vielä. Torstaina kuulemma saa käydä kysymässä numeroa. Testistä 6/8p, jos vaan oikein muistan.
Äidinkielen koe on 4.12. Aikaisemmasta kokeesta joku ysi. Novellianalyysin palautin tänään.

Mitäs muuta. Että tällaista. Ei kovin hyvin mene. Helvetti.
Pitäisi kaivaa jostain lukujärjestys ja katsoa, koska on englantia seuraavan kerran. Mä en todellakaan voi tehdä sitä englannin koetta torstaina. En ehdi millään lukemaan yhdessä päivässä, kun en tajua siitä yhtään mitään.

Viilsin eilen. Lakanat aivan veressä. Mietin, että miten sellaisten kanssa edes voi nukkua. Oman veren pullottaminen voisi olla ihan suotavaa, niin säästyisi a) paperia b) pyyhkeitä c) lakanoita. Joo ehkä ei kuitenkaan mennä ihan tuollaiseen..

Mutta olin myös eilen J:n kanssa. Kuvailin häntä. Ihania kuvia hänestä. Teen J:lle jonkun oman mallikansion. Ja heha, vuoden läppä "sä näytät ihan ammattikuvaajalta." Voi J, kunpa näyttäisinkin.

Tällaista paskaa tänään.