Maanantaina vedin pään täyteen erinäisiä pillereitä mm. levyllisen äidin masennuslääkkeitä ja loput omista lääkkeistä. Ja perkele, vieläkin särkee ihan saatanasti pää. Eilinen päivä oli yhtä helvettiä. Edes käveleminen ei tuntunut sujuvan. Jos vähänkin pysähdyin miettimään, tajusin jalkojeni ja käsieni tärisevän. Ensimmäistä kertaa tajusin tunteen, miltä tuntuu olla "ansassa omassa vartalossa", sisuskalut hyppivät ja pomppivat sisällä ja tunnuin huojuvani. En hallinnut liikkeitäni ja silmäni olivat kuin lautaset.

Eilen olin kotona, kun kouluun menemisestä ei tullut mitään.
Ja nyt sitten vasta tajusin kertoneeni tästä jo eilisessä kirjoituksessani. Hohhoh.

Särkee pää. On koko päivän särkenyt pää ihan helvetisti. Käveltiin ainakin kaksi tuntia ulkona. Siinä kului mukavasti kaloreja. TOSIN, olen syönyt nyt hirveän paljon. Munkki koulussa (jotenkin kuvittelen sen kahden tunnin suht reippaan lenkin kuluttavan ihan kaikki mahdolliset syömiset) ja kotona yksi (ällökuiva) jauhelihapihvi (ei mikään rasvainen, se on ihan kuiva, hyvä että saa niellyksi. Yöks.) ja torilla ostin metrilakuja. En kehtaa sanoa, että kuinka monta niitä edes vedin. Kaverin kanssa kun ostettiin puoliksi kympillä...

Ostin myös uuden bändipaidan, Green Dayn :PP 13eurolla sain sellatteen, millasen oon aina halunnut. Yksi ainoa koko, M. Se oli just sopiva ;o S olis ollu tiukka, olis saattanut mennä, mutta tiukka.. Ja L olis ollu vähän liian väljä, et olis saanu näyttämään entistä lihavammalta.

Mitähän muuta olen mahtanut syödä. Ainiin, ahmin fitness-muroja. Tappakaa mut. Ne ei edes ole enää mitenkään hyviä, vaan ne on helppo mässyttää ja mässyttää kun tekee mieli syödä (lue: ahmia).
Mut niissä on ihan tajuttoman paljon kaloreita. Söin niitä varmaan jotain 150g (??) ja 100g/n. 390kcal (en muista tarkkaa) ja tosta sitten 585kcal eli pyöristettynä 600kcal.
Ja kun kaverini kanssa keskustelin munkin kalorimääristä, päädyttiin siihen, että se olisi jotain 300-400kcal luokkaa. (kalorilaskuri.fin mukaan 308kcal jos oikeen muistan ;o) Joten siinä sitten 910kcal.
Ja kaikkea muuta paskaa, jota en edes kehtaa mainita, 250kcal:n verran. 1160kcal + ne metrilakut.
Eikai ne 1000kcal yli voi olla? ;O

Luulin vetäneeni 3000kcal:n edestä kaikkea paskaa suuhuni kaksin käsin ;O
Mutta, jalat on ihan tajuttoman kipeät siitä kävelyreitistä ja torilla seikkailusta.
Kävelyreitillä kulutin tohtori.fi:n mukaan 600kcal ja (pistin tohon "muu kevyt liikunta 30min" että kai se sitten sen verran on kun yli pari tuntia siellä käveltiin ja kateltiin...) 135kcal.

Peruskulutus 2000kcal
 Ja liikunta 735kcal
Yhteensä 2735kcal

Syöty n. 1880kcal (lasken varmuuden vuoksi yläkantiin)

Erotus 885kcal. Eli melkein tuhat kaloria jää polttamaan rasvoja!
Öh, teen kyllä vatsalihaksia illalla ja muita "jumppaliikkeitä", tahdon mahtua kesällä niihin ei-venyviin-pellava-capreihin, jotka ovat kokoa 40. (Joku on päästänyt itsensä repsahtamaan..)
No ei sillä, en muista, koska viimeksi edes ostin housut (varsinkaan sellaiset, jotka ei veny!) kokoa 40. Yleisin housukokoni on 42. Kuulostaa tajuttoman isolta, kaikilta laihoilta ja anorektikoilta, mutta silti ihmettelen, että tuttuni, joka painaa mua yli (reilut) kymmenen kiloa vähemmän käyttää Seppälän farkuissa kokoa 40 ja mä paljon lihavampana jopa kokoa 42.
Ah, nyt kaikille herää sellainen kuva ällöttävästä läskistä, jolla on tungettu liian pienet farkut päälle niin, että kaikki läskit tursuaa tuolta takapuolesta ja selästä, puhumattakaan jenkkakahvoista ja mahamakkaroista.
Toivon, etten kuitenkaan ihan siltä näytä.

Ihanne koko olisi 38. Se on se, mihin mä pyrin. Mua ei edes kiinnostaisi mahtua siitä pienempiin vaatteisiin. Ja paidoissa koot vaihtelevat mallin, muodon, valmistajan ja kankaan mukaan. Yleensä 40. Mutta esim joissakin (jopa) H&M:n t-paidoissa menee 38 ja olisi saattanut jopa mennä 36. Ja jos haluan jotain väljempää tai ei-kireää-mistään tai sitten vain pienempi malli, tiukempi kangas tai jotain vastaavaa (ah, selittelyn makua, tiukempi kangas, niin tarttee olla isompi koko :P Mutta niin se on!) niin sitten 42.

Oh, pää särkee.

Huomiseen.