Piti jo aamulla kirjoitella, mutta en saanut kuin lauseen aikaiseksi. "Ei se paino tunnu laskevan sitten millään." Öh juu, no ei se vaaka näyttänyt kuin sata grammaa enempi ei siinä mitään.. Mutta kun sen perhana sentään pitäis laskea, eikä olla noususuunnassa.

Aamu meni hyvin. Sain nukuttua hieman paremmin, vaikka näinkin jotain ahdistavan kummallista unta, josta en nyt muista mitään. Sitten siivosin (kyllä kyllä, aloitin helposta, laitoin tiskit ja sitten siirryin huoneeni kimppuun. Sain järjestettyä ja siivottua kaappini. Hyvä hyvä.) ja olin syömättä. Viiteen asti, kunnes tulin koneelle syömään jäätelöä.
Porukat lähti Mäkkäriin, sanoin, ettei mulle tarvitse tuoda mitään, mutta toivat sitten hampurilaisen. Ja joku oli possu ja söi sen.
Eli ei kovin hyvin mennyt tääkään päivä.

- 3 jäätelötuuttia (en vaivautunut oksentamaan, annoin valua noidenkin rasvojen ihraksi mahaani, hienoa hienoa) 570kcal
- juustohampurilainen (jonka olisin ihan hyvin voinut jättää väliin) 377kcal (hitonmoista huijausta, siinä hampurilaispaperissa mun mielestä lukee, että 300kcal, mutta tuolla Hesen sivuilla lukee että 377kcal. Että kivat vaan)
- 2 keksiä 160kcal
Yhteensä 1107kcal

Ja pelkkää rasvaa. Vitun hienoa.

En muista mahdoinkohan jo kertoa, mutta kerronpa uudelleen. Huomenna sinne polille. Tapaaminen johon tulee lääkäri, äiti, hoitaja ja minä. Mielialalääkkeet (joita en ole ottanut) vaihtuvat ahdistuslääkkeisiin ja saan ehkäpä jotain nukahtamislääkkeitä.

En nähtävästi ole vieläkään sisäistänyt, älynnyt, tajunnut sitä asiaa, että koulu tosiaan alkaa tiistaina, kun näinkin rauhallinen olen.

Mä en ole jutellut J:n kanssa sitten sen jälkeen kun silloin eräs päivä nähtiin. Enkä ole nähnyt sitä mesessä tai mitään muutakaan sen jälkeen kun sanoin sille, etten halua olla hänen kaverinsa. Nyt olo on ollut.. erilainen. Hmm, mikäs ihme sekin sitten, kun en ole nähnyt ketään kaveria vähään aikaan. (V:n ja JS:n joo, mut ei niitä voi laskea.)

En jaksa hakea mp3:sta lataukseen.

En jaksa tehdä mitään. Sormet ja silmät vaan liikkuu. Että juu.