Selaan vanhaa laihdutusblogiani, jonka aloitin helmikuussa 2007. Kirjoitin sitä "ahkerasti" toukokuuhun 2008 asti. Nyt kirjoitin jälleen siihen.

Aloin lukemaan vanhoja kirjoituksia motivaation toivossa. Laihduin, 16kg sen blogin aikana. Voisinpa vuoden päästä todeta samaa tästä blogista, että olisin laihtunut (ja jopa pysynyt siinä painossa) 16kg. Tai enemmänkin.
Yhteen asiaan tosin kiinnitin huomiota todella paljon, musta ne mun tekstini kuulostivat niin hirveän lapsellisilta ja noloiltakin. On varmasti mukavaa lukea tätäkin tekstiä vuoden päästä ja ihmetellä, miten olen saattanut kirjoittaa noin lapsellista tekstiä jne jne.

Jos oikein luin blogistani, laihduin ensimmäiset 5kg kuukaudessa. Hiton hyvin. En ymmärrä, miten sain pidettyä itsekuristani kiinni. Jatkan lukemista :p

Nyrkkeilin meidän Wii-pelin kanssa. Se on oikeasti ihan hikiliikuntaa. Siitä tuli hyvä olo. Pitäisi puhua M:lle vielä, että jos me aloitettaisiin se kuntonyrkkeily uudelleen... Pitäisi saada jotain ohjattua liikuntaa. Edistää laihdutusta ja pitää paikat kunnossa. Nyt mulla kolottaa joka paikasta. Huomaa, että painoa on tullut lisää. (Ja että istun liikaa koneella) Polvi on alkanut taas särkemään, niska on jatkuvasti ihan tajuttoman kipeä, selkään sattuu, hartiat sattuu.

Täytyy ottaa loppukiri nyt kun koulunalkuun on näin vähän aikaa. (Aina puhun tätä samaa.) Pitää olla syömättä. (Tiedän, "ei näin".)