En osaa vielä sanoa yhtään mitään kyseisten ihmepillereiden tehosta, mutta mutta toivotaan parasta. Mä ainakin tahdon uskoa niihin. Enää mulla ei ole sellaista hirvittävää makeanhimoa. Sellaista mitä oli joskus. Kuinka tulin niin helvetin vihaiseksi ja kiukkuiseksi, jollen saanut tarvittavaa sokeri/rasvamäärää heti kurkusta alas tullessani kotiin koulusta. Nyt ei oikeastaan tee edes mieli. Tai no teki vähän, mutta pystyin lähes vaikeuksitta ohittamaan murot, joista on tullut kova villitys meillä taas. Veljet vetää muroja lähes paketin päivässä, tai no ei sentään, mutta kuitenkin ihan hirvittävän paljon. Tai siltä musta ainakin tuntuu.

Tänään koulussa ollessani päätin, etten osta vaatteita ennen kun olen laihtunut 3,6kg. Eli tasaan *5kiloon. Olen niin järkyttävän kyllästynyt ja vittuuntunut kulkemaan kaupungilla ympäriinsä putiikista toiseen päälle menevien vaatteiden toivossa. Ja juurikaan en mitään uusia riepuja päälleni ole löytänyt.
Se on niin masentavaa edes ajatella uusien vaatteiden ostoa, koska en edes TAHDO ostaa vaatteita kun olen tämän kokoinen. Tahdon jotain kauniita ja hienoja vaatteita ja tahdon näyttää niissä myös hieman hoikemmalta, enkä tällaiselta tavattoman suurelta norsulta.

Koulussa oli rankkaa. Ensin äidinkielen tunti, jolloin luettiin novelleja. Tarkoitus olisi aloittaa tiistaina kirjoittamaan novellianalyysia. Ja olen taas, niin kuin tavallista, ihan hukassa. Ihme kyllä, tiedän jo mistä novellista kyseisen analyysin teen, mutta muuten olenkin ihan ulalla.
Äidinkielen tunnista selvittyä oli terveystietoa. Olin jo ehtinyt huokaisemaan helpotuksesta kun terveystiedon opettajan sijainen sanoi, ettei ollut löytänyt terveystiedon testejä mistään. No, opinpahan jälleen kerran, ettei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa. Sijainen meni etsimään uudelleen niitä samperin testejä ja mikään yllätys ei ollut, että sijainen sitten myös löysinkin ne.
Toivon todella, että saan opettajalta jotain armo- tai säälipisteitä, koska se meni todella huonosti.
Olisin voinut kirjoittaa vaikka kuinka pitkän esseen jostain itsetunnosta, skitsofreniasta, laihduttamisesta tai syömishäiriöistä tai vaikka edes jostain liikunnan vaaroista, sen sijaan että olisin joutunut täyttämään jotain tehtäviä jostain proteiineista, kasvissyöjien ruokavalioista ja geenimuunnelluista elintarvikkeista.

Terveystiedon tunnin jälkeen biologiaa, saatiin kokeet. Sain 9+. Ihan siedettävästi siispä meni. Olin lukenut siihen mielestäni hyvin, mutta koepaperiin jotain sutatessani olin aivan varma, ettei voi tulla seiskaa tai kasia parempaa. Yllätyin. Mutta silti mietin, että perkele, jos olisin vielä vähän enemmän lukenut, olisin saattanut saada kympin. Haaveilen bilsasta kymppiä todistukseen.. Saa nähdä jääkö pelkäksi epätoivoiseksi toiveajatteluksi vai saisinko oikeasti jotain joskus aikaankin.

Bilsan jälkeen ruokailu, söin jotain puuroa ja kolme näkkäriä. Ettei ainakaan nälkä pääsisi yllättämään kesken koulupäivän. Kolme näkkäriä. Voi jessus mun kanssa. Miksei yksi riittänyt.

Ruokailun jälkeen matikan koe. Se meni kuin menikin ihan suhteellisen hyvin. Ja nyt kun sanon, että se meni hyvin, se todennäköisesti siis meni päin persettä.

Sitten yhteiskuntaopin kaksoistunti ja LÄKSYNKUULUSTELU. Kirjoitin sitten sivun verran opettajalle mukavaa selostusta Suomesta hyvinvointivaltiona. Ei mennyt hyvin.

Ja jottei ilo vielä siihen loppuisi, oli ruotsin tunti. Se oli niin puuduttava. No, pahempiakin tunteja on ollut, mutta ei silti olisi millään jaksanut.

Syömiseni:
-puuroa + 3 näkkäriä 150kcal + 120kcal + 90kcal
-2 sämpylää 360kcal
-2 karjalanpiirakkaa 188kcal
-jugurtti 127,5kcal
1035,5kcal ///ja laihtua olis tarkotus....

Toivon, etten syö enää muuta koko päivänä.

Ohooo. Viimeksi kun kelloa katoin kello näytti viittä vaille neljää, nyt kello on jo viisi yli viisi. Niin se aika rientää.
Pitänee vissiinkin rueta siivoamaan tätä mun läävää. Jos kerrankin saisin jotain aikaseksi.