Yritin saada eilen aikaiseksi jotain julkaisemiskelpoista tekstiä, mutta Wordpadin (joo, kapinoin Wordsia vastaan! Se tuntuu aina olevan veemäinen mulle ja se on sitä paitsi HIDAS!) tyhjälle sivulle ei tallentunut kuin neljä lausetta. Niitä en koe enkä näe tarpeelliseksi tänne sitä enempää esittelemään, kun kertakaikkiaan, ei mitään järkevää syntynyt.

Asensin tässä muutama päivä sitten tänne näkymättömän kävijälaskurin ja ajattelin julkaista sen sitten jossain vaiheessa. Tai en oikeastaan ollut varma ennen tätä, että haluaisinko julkaista sen kävijälaskurin vai en, mutta nähtävästi kyllä, kun niin äsken kirjoitin.
Tällähetkellä se näyttää 78 kävijää ja otin sen "keksin" pois, ettei minun käyntini sivuilla näy laskurissa. Ite kun raavaan aina välillä tarkistamassa blogistani jotain juttuja, niin kohta kävijälaskuri näyttäisi ties mitä. *pyörittelee silmiään*

Paino on laskenut! 200g eilisestä. 800g yhteensä. Masentavaa, kun olisin voinut laihtua 800g yhdessäkin päivässä. Enää 9,2kg matkaa tavoitteeseeni. Etenen hitaasti, mutta varmasti. Tai ehkä vähänkin liian hitaasti. Jos laihdun sata grammaa päivässä ehtisin laihtua vain 5,8kg. Ja mun kun tarvitsee laihtua 9,2kg niin ei oikein täsmää.

Noh, mietitääs, mitä olen eilen syönyt:
-5 lihapullaa 200kcal?
-3 purista minua -kauraleipää 180kcal
  oltermannilevite 60kcal yhteensä
  leikkele 54kcal
-1 purista minua -kauraleipä 60kcal
  oltermannilevite 20kcal
-Manteli- & Daim-kakkua "pureskele ja sylje"-tekniikalla, eli sanoisin 0kcal? (tai en ainakaan laske tuota)
Yhteensä 574kcal
+2,5 lasia Fantaa 250kcal (noin??)
Yhteensä 824kcal
Mietin, että puuttuukohan tuosta jotain. Aivan! Join Fantaa, joka ei ollut edes lightia.

Julistan lihapullat ja tavalliset limsat pannaan!
En syö enää lihapullia, niissä on hirveästi kaloreita. Enkä juo limsaa, niissä on ihan tajuttomasti sokeria.
Ehkä tuo on syy, miksei paino tippunut enempää.
Silloin joskus nesteitä lähti oikein mukavasti.

160g pitäisi laihtua päivässä, jotta laihtuisin tuon 9,2kg tuohon 27.9. mennessä.
1,12kg viikossa.
4,48kg kuukaudessa.
Eihän tuo ole yhtään mahdotonta. :O

Asiasta kukkaruukkuun. Ostin eilen ne ruutupöksyt. Ne on ihanat. Pitää laihduttaa, jotta ne mahtuu paremmin päälle ja näyttää paremmilta.
Pää alkaa taas särkemään. Eilisen selvisin säryittä, kun otin edellisiltana yhden buranan. Joko tämä on siitä johtuvaa, etten ole ottanut lääkkeitäni, lopettanut liian "seinään" ne lääkkeet tai sitten tämä on vain vierotusoireita kaikista mahdollisista lääkkeistä, mitä olen ikinä napsinutkaan. Nyt kun olen ollut about reilun viikon ollut syömättä yhtään mitään lääkkeitä.
No, tiedä sitä sitten.

Kävin koiran kanssa ulkona jee.
Pyörryttää ja tuntuu, etten pysy pystyssä.