(c) MV

Meitin äiti sitten loppujen lopuksi vei mut sinne kaupungille ja antoikin jopa 20e, vaikka eilen ostinkin sen liivin. Kävin kirjastossa palauttamassa yhden dvd:n. Mulla oli ihmeen itsevarma olo. Kerrankin pitkästä aikaa (viime kerran kun muistaisinkin) kuljin ihan vapautuneesti, välittämättä muiden mielipiteistä. (Aloin jo kuvailemaan asukokonaisuuttani, mutta taidan olla muutenkin kohta niin tunnistettavissa täältä, että enpä taida tälläkertaa.) Ja olo oli hyvä..

Mutta sitten J:n kanssa sekin fiilis lopahti. (J kun antaa niin hyvin ymmärtää, että hän tietää ihan kaiken ihan kaikesta (kuinka moneen miljoonaan kertaan olenkin tämän sanonut) ja näyttää niin helvetin hyvin, että muut hänen vieressään eivät ole yhtään mitään. Ehkä mun pitäisi joku kerta tehdä sille samalla tavalla, ja puhua vain omista asioistani niin, ettei hän saisi lainkaan suun vuoroa. Ja todeta sitten, että vittu, tommonen sä olet saatana kaksneljäseiska perkele. Noniin mutta..) Ei aikaakaan kun se jo jaksoi pölpöttää täysillä mitä hän on älynnyt tai tajunnut tai jotain. (Ja jotain sellaista, mitä mä olen aina tiennyt/tiedostanut. Kuten "Mä oon huomannu sen, et jotkut ei käytä mielellään sortseja ja jotkut taas käyttää." Noin se sanos, kun sanoin, etten ikinä vois pistää lyhyitä sortseja jalkaani saati astella niillä meidän kotipihalla. J:llä kun oli olkaimeton toppi ja itseleikkaamat minisortsit. Kaupungilla.) Mä en jaksanut katsoa sitä päinkään kun se selitti, en jaksanut vastata kuin "jaa" ja yritin houkauksilla viestittää, että lopeta jo se itsestäsi puhuminen.
Ja jos hänelle asiasta sanoisin, hän sanoisi, että "no mutku sä et puhu mistään. Senkus puhuisit" No puhuisinkin, jos saisin suunvuoron.

Ostin niitä perkeleen mansikoita. Siinä se taas nähtiin. J määräili ihan kokoajan! Ihan kokoajan. Hän päättää mistä me kävellään, minne me mennään seuraavaksi ja niin edelleen ja niin edelleen.
Käytiin sitten karkkikaupassa, kun tuo välttämättä sinne tahtoi. (Mä olisin halunnut käydä ensin Stockalla, kun se olisi ollut matkan varrella, mutta ei!) Vaikka sanoin hänelle moneen otteeseen, että käydään siellä Stockalla niin vielä sitten sieltä karkkikaupasta päästyä hän tokaisee "niin minne me ollaan menossa?" Totean, että sinne Stockalle. "Ai mitä siellä? Ai niin, se ruokapuoli." On se kiva, kun mun juttuja kuunnellaan. No, miten mä nyt voisin olettaa, et hän kuuntelee tai kuulee jotain niinkin pientä lausetta kuin "mennään käymään Stockalla", kun hän selittää omasta viikko-ohjelmastaan, kuinka hänen pitäisi nähdä kavereita, mutta ei ehdi. Sanoin hänelle suoraan, että sano muille, ettei hän voi olla. "No mutku mä haluun olla niiden kans."
Siihen olis tehny mieli sanoa, et ei sen ois ollu pakko tulla minun kanssani kaupungille, olisin paljon mielummin viettänyt päiväni rakkaan poikaystäväni ( = tietokone ) kuin kuunnellut hänen valitusvirsiään siitä, kuinka hänellä ei riitä aikaa itselleen.

Istuttiin jokirannassa ja syötiin mansikoita. J selitti E:n jostain poikasotkusta. Mua ei vois vähenpää kiinnostaa jonkun J:n kaverin randompoikakaverit.

Lipesin paikalta vedoten kirjastoon. J olisi jaksanut selittää omista jutuistaan vielä vaikka kuinka paljon, mutta mä en enää siinä vaiheessa jaksanut.

Ainiin, käytiin siinä samaisessa kahvilassa myöskin, minne J mut joskus vei. Siellä litkin teetä ja tuijottelin J:n "niin hienoa" paljeteilla koristeltua kännykkää.

Päätin ottaa itseäni niskasta kiinni, sivistäytyä ja lukea Anne Frankin päiväkirjan.

The Sounds - Hit me. (Sado-madokistiksi olen sitten kääntymässä, jatkuvasti kuuntelen tällasia hit me hit me -biisejä.  Ahhahha. No ei suinkaan. Hyvä biisi, hyvä biisi.)

Wake me up, I´m about to give it up.
Hey hurry up, lately it´s been hard enough.
Try to shut me up, when you know you should wish me luck.
And you could beat me up, I´m heading for the top.

Hit me hard. Hit me right between the eyes, I wanna see the stars, hit me, hit me!
Well hit me hard. Hit me right between the eyes, I wanna see the stars, hit me, hit me!

I want a nice surprice, a dress thats black and tight.
I wanna see the light, it takes me through the night.
You beat me black and blue, but I can see through you.
You know it´s up to you, and I can´t belive it´s true.

Hit me hard. Hit me right between the eyes, I wanna see the stars, hit me, hit me!
Well hit me hard. Hit me right between the eyes, I wanna see the stars, hit me, hit me!

Hit me, hit me hard!
Hit me, hit me hard!
Hit me hard. Hit me right between the eyes, I wanna see the stars, hit me, hit me harder.



(c) MV
(Kahvilan ikkunalaudalla jonkun tuhkat? :D)