Ahdistaa. Olen syönyt aivan tajuttomasti. Jossain määrin kai pitäisi olla iloinen, etten ole oksentanut, mutta vituttaa niin saatanasti ja ajatukset ovat vain siinä, että mitä jos oikeasti olisinkin mennyt oksentamaan.. Äh, lupasin E:lle, etten oksenna. Enkä ole oksentanutkaan sitten sen erään kerran, jolloin tuli vaan niin ylitsepääsemättömän vaikea olo.

Olen syönyt:
- pizza 950kcal
- geisha 65g 360kcal
- suklaapatukka 240kcal
- 2 viettelysleipää 208kcal + 60kcal + 28kcal
- kääretortun palanen 50kcal
- 2½ kaurakeksiä 145kcal

2041kcal ja vittu ihan niin kuin en olisi jo ihan tarpeeksi lihava ilman mitään ylimääräisiä kaloreita.

Todella, todella helvetin upeaa.

E on tulossa meille huomenna viikonlopuksi. Oikeasti todella, todella ihanaa! Mutta inhottaa vain nähdä häntä tällaisena paksukaisena. Inhoan sanaa paksu. Paljon mieluummin vaikka läski tai plösö, mutta ei paksu.

Ja ensi tiistaina on se hiton terveystarkastuskin. Kiva mennä sinne sitten ihan järkyttävän paljon lihoneena.

Inhotan ja kuvotan itseäni niin järkyttävän suuresti.

Voisin oksentaa. Voisin raahautua vessaan ja antaa kaiken vaan tulla ylös. Nauttia siitä tunteesta, kun tuntee puhdistuvansa ja onnistuvansa. Että on taas sairasta juttua joo-o.

Olin tänään kaupungilla. Päätin lähteä valokuvaamaan. Kerrankin sain aikaseksi todella lähteä jonnekin. Ehkä johtui siitä, että sain iki-ihanalta mummiltani kyydin kaupungille.

Seilaan yksin ympäri Turun keskustaa. Jep, eiköhän sen jo kaikki ole tajunneet, että Turun seudulla asutaan, kun huolimatta pyrkimyksestäni pysyä täysin anonyymina, olen mennyt paljastamaan itsestäni ja asuinpaikastani liikaa. (Joo-o, voin myöntää, että se osasto, jolla kesällä olin, on Turun nuoriso psykiatrian osasto 716 ja ei ole mitään vitun väliä, vaikka jotkut puoli tutut tai täysin tuntemattomat tai osastokaverit tunnistaisivat mut, koska täysin voin ihan hyvin myöntää että joo-o, tää kaikki on täysin totta ja en häpeä mitään mitä tänne kirjoitan [tosin en tiedä, pitäisikö joskus vähän hävetäkin :--D] ja että niin. Mutta en halua entisten koulukiusaajieni löytävän tätä ja luokkalaisteni ja muiden samassa koulussa olevien löytävän tätä ja siksi tämä pyrkimys pysyä anonyymina. Ja tietysti ehkä myös senkin takia, että en oikeasti tiedä, ketkä kaikki tätä blogia lukee ja joillakin voi olla omat aavistuksensa, että olenko joku tai jotain, ja jos sitten antaisin täällä yleiseen jakoon gallerianickini, se ei välttämättä olisi.. no niin, musta itsestäni niin ihanaa.)


Kävelen ympäriinsä yksin vailla päämäärää. Löydän itseni eri kaupoista ja rakennuksista. Hassua.
Toisaalta pidän keskustassa kävelemisestä. Ihmiset ahdistavat, mutta toisaalta taas viihdynkin siellä. Sekavaa.
Ehkä olen alkanut viihtymään sen takia, että nyt suojamuurini alkaa olla pettämätön. Pitkät mustat hiukset, pitkähkö musta takki, mustat farkut, mustat risaset tennarit ja vittumainen tai ahdistunut ilme naamalla, niin ei ainakaan kukaan uskalla lähestyä. (Miltä gootilta kuulostankaan, hohhooo. Mut en todellakaan semmonen ole, hehhaa.. Voi jes. Mitä taas selitän.) Mutta niin.

Hehha, jos mut tosta tai tästä nyt ylipäätänsäkin joskus tunnistaa, niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan.

Lainasin kirjastosta valokuvauskirjoja. Ahmin silmilläni kuvia. Vietän nykyään päiväni selaten Deviantartia, Harhakuvaa ja Galleriaa. Eniten ehkä Galleriaa ja sitten Harhakuvaa. Rakastan erilaisten ihmisten katselua. Ja kuvien katselua muutenkin.

Oh. Huomenna viimeinen tet-päivä. Ja sitten se on ohi. Sitten olen suorittanut peruskoulun viimeisen tet-jakson kunnialla lävitse. Sietäisin olla nyt ylpeä itsestäni. Olen jaksanut tämän viikon aivan uskomattoman hienosti. Ehkä siksi, että mulla on jotain, mitä odottaa. E siis tulee meille viikonlopuksi ja siitä on tulossa niin paras ja ihana viikonloppu ettei mitään. Lauantaina ajattelin viedä E:n kaupunkikierrokselle Turkuun ja valokuvailla 8) Ihanaaihanaaihanaa. 8)

Ja huomenna tapaan myös tukihenkilöni. Huoh. Sossun toimistolle taas. En tiedä vielä, mitä me siellä tehdään, mut sen näkee sitten huomenna.

Nyt poistun tekemään jotain erittäin rakentavaa, kuten esmes nyppimään kulmakarvojani ja katselemaan taiteellisia ihania valokuvia 8)

Hyvää yötä, nukkukaa ihmiset hyvin.