"Vaatetus persoonallinen ja nuorisokulttuuria kuvastava."

"Syömisen kanssa hänellä on varsin suuria vaikeuksia."

"Hän kokee pienestä asti syöneensä pahaan oloonsa ja muistaa jo lapsuudestaan huomautteluja painostaan ja syömisestään. Kuvaa kapinoineensa syömällä. Ruokailu kuvautuu erittäin epäsäännöllisenä."

"Koulumenestys on ollut hyvää, ka. n. 9, siitä huolimatta että hän kertoo poissaoloja menneenä lukuvuonna oleen 192h. Itse keskiarvoonsa ja koulutaitoihinsa tyytymätön."

"Hän orientoituu ja keskittyy kaikkiin tämän arvioinnin tehtäviin hyvin. Itse kuvaa keskittymisvaikeuksia koulussa, ei jaksaisi koko koulupäivää olla tarkkaavainen."

"Hän tulee hyvin kontaktiin, ottaa katsekontaktia ja juttelee asioistaan vuolaastikin. On pääosin ilmeeltään vakava, tuottaa paljon huolta siitä, että kukaan ei ota häntä tosissaan." :D

"Viimeisellä arviointikerralla kuitenkin nähtävissä myös hyväntuulisuutta ja huumorintajua, hymyileekin muutamaan otteeseen."

"Osastojakson aikana muiden nuorten kanssa hänen sosiaaliset taidot näyttäytyivät erittäin hyvinä. Hän itse kuvaa, että pyrkii peittämään pahan olonsa muilta ihmisiltä."

"Arvioi itse sosiaaliset taitonsa monilta osin puuttellisiksi ja suhtautuu itseensä muutoinkin hyvin vähättelevästi."

"Itseinhon sävyttämänä kuvaa etenkin ulkonäköään."

"Hänen suhtautuminen itseensä on hyvin kriittistä ja hyvin helposti hän kokee ympäristönkin kritisoivan ja arvostelevan itseään. Etenkin sosiaalisten tilanteiden ja tapahtumien tulkinta näyttää saavan virheellisiäkin sävyjä."

Että tämmöstä. Aikalailla samaa mieltä olen itsekin noiden juttujen kanssa. Olen tunnistettavissa noista.
Tämän lisäksi toimintaterapeutti suositteli minulle ravitsemusterapeuttia ihan tämän ahmimisen ja oksentelun vuoksi. 12-vuotiaana olin ravitsemusterapeutilla painoni takia. Hävettää myöntää jotain tällaista. Olen todellakin lihava. Yök,yök.

Mutta mutta tämmöstä.

Ja olin avopuolella polilla juttelemassa hoitajani ("psyka") kanssa. Hän käski listata negatiivisia ja positiivisa ajatuksiani.

No hmmhh. Negativiisia ajatuksia tänään.. Ei tule juurikaan nyt mieleen mitään erikoista, kaikki ajatukset niin piilotettuja ja peiteltyjä. Itseltänikin. Ne ilmenevät tänä kaikkena itsetuhoisuutena.