Laskin eiliset kalorit eilen illalla uudelleen, todellinen lukema on 2088,5kcal. Järkyttävän paljon, tiedän. Tänään kuitenkaan en aio syödä noin paljon. Mieli tekisi sanoa, että tänään en syö mitään... Mutta sitten ainakin petän tuon lupauksen ja syön ja ahmin.

Kerron teille nyt salaisuuden. En ottanut eilen illalla lääkettäni, koska halusin katsoa Salasana: Mercuryn nukahtamatta. Enkä sitten ottanut kyseistä pilleriä edes elokuvan loputtua. En meinannut saada nukuttua, näin kauheaa painajaisesta jostain mafiasta, jossa revittiin ihmisiltä kasvonahat irti. Heräsin kymmenen aikaa heräsin ja tarkotukseni oli raahautua suihkuun, mutta sekin ajatus kuoli siihen etten löytänyt ponnaria, kun en aio hiuksia pestä.

I:n kanssa pitäis mennä mätsäriin. Ei huvittais alkuunkaan. Ei sitten yhtään. Jos kaikki ois vaan kiinni siitä, et lupasin I:lle, en menis. Mut kun, toi koiruus tarttee harjotusta ensiviikonlopun koiranäyttelyä varten. Ihan viralliseen siis ollaan menossa. Viimeks oltiin virallisissa vuos sitten!

Koirallakin on nyt super super laihdutuskuuri. Viikon verran nyt ainakin :D Mä oon vieläkin flunssanen (enhän mä ole kipeenä ollu ku reilu viikon, ärr) mut pitänee alkaa käymään ton kanssa pidemmillä lenkeillä. Ja tänkin olis voinu alottaa aikasemmin. Hienoa.