Paino ei noussut kahdessa päivässä kuin 800g. Ihme ettei sen enempää noiden syömisten kanssa. Ja jottei paino vain pääsisi tänäänkään laskemaan, söin suklaakakkua ja daimkakkua. Ja niitä oksennellessa sitten vietin mukavasti aikaa. + kaksi pientä suklaapatukkaa ja 2 jugurttia. Nam nam. Että tämmöstä tänään.

EDIT KLO 22.44
Söin kaiken tuon muun lisäksi kaksi kalapihviä, 5 hapankorppua (Joo, en kerralla kaikkia, mutta kuitenkin. D:) jajaja. En kai muuta. Luultavasti.

Kävin vaa'alla ennen suihkussa käyntiä, paino oli sata grammaa enempi mitä aamulla! ;O Eli toivottavasti aamulla paino on tippunut.

1974907.jpg

Syitä laihduttaa, syitä olla syömättä herkkuja, syitä liikkua enemmän, syitä saada itsehillintää paremmaksi:

* Että ne vanhat farkut (kokoa 40) mahtuisivat taas jalkaan
* Kuvaussessiot sossun kanssa, en halua itsestäni kuvia tällasena norsuna.
* Into nähdä vanhoja kavereita, enkä halua niitä nähdä tällasena läskinä.
* Mahdollisuus ostaa uusia vaatteita, kauniita uusia vaatteita.
* Parempi olo.
* Kateus, kun näen kauniita ja hoikkia ihmisiä ympärilläni ja itse olen tällainen mammutti. Joskus mäkin vielä haluan olla yhtä kaunis ja hoikka niin kuin ne kadehtimani ihmiset.

Tossa nyt nää pinnalla olevat jutut, minkä vuoksi tahdon laihduttaa.

Huomenna ohjelmassa ei ole mitään.
Tiistaina kuvausjuttu sossun kanssa, mielialataitoryhmä, pianotunnit.
Keskiviikkona keilaamaan Iidan kanssa.
Torstaina syysloma ja klo 21 lähtö laivalle! (itsekuri ja -kontrolli koetuksella)
Perjantaina klo 21 kotona.
Lauantaina ei ole suunnitelmissa mitään.
Sunnuntaina ei mitään.
TET VIIKKO ALKAA! :D Maanantaina salille T:n kanssa. T:n kanssa suunniteltiin, että alotettaisiin joku yhdessä. Mä en ole kovin innoissani mistään joogasta tai pilateksesta, mut salille meen innoissani.
Perjantaina vanhan vanhan luokkalaiseni kanssa kaupungille, ihanaa :D

Että tämmöistä suunnitelmissa. Haluan todella, todella laihtua. En enää ikinä ikinä tahdo olla tällainen ihrakasa millainen nyt olen! Motivaatio korkealla, toivottavasti tää kestää. Mutta, nyt aion tsempata.
Ajattelin alkaa harrastamaan jotain liikuntaa ihan säännöllisesti (kyllä, en harrasta muuta liikuntaa kun vatsalihasten tekoa epäsäännöllisesti ja koiran kusetusta päivittäin) joka viikko jotain.