Näin se on.

Jos minulla olisi itsehillintää, en söisi/ahmisi niin paljon, laihtuisin.
Mulla ei ole itsekuria. Ei ole enää. Laihduin sillon joskus vuodessa 16kg, pelkän itsekurin ansiosta. Olihan siinä paljon niitä aikoja, jolloin paino ei tippunut minnekään, mutta kuitenkin! 16kg! Se on ihan tavattoman paljon. Nyt ihailen silloista minääni. Miten pystyin tuollaiseen. Miten pystyin olemaan syömättä niin paljon, että laihduin melkein 20kg.

Tänään päätin olla syömättä mitään muuta paitsi makaronilaatikkoa, jota äiti sanoi tekevänsä ruuaksi. Vedin äsken kaksi Daim-jäätelöä. Sellaisia pieniä, mitä saa kaupasta kuuden kappaleen paketeissa. Yhdessä sellaisessa on jotain 190kcal. Eli yhteensä 380kcal. No, vittupäissäni menin ja oksensin. Oksensin pitkästä aikaa "kunnolla" ja nyt tunnen itseni tavattoman lihavaksi paskaksi. JA, kaiken kukkuraksi.. Sitä ennen söin ihan vähän muroja, niitä en tosin paljoa. En edes puolta kourallista, närpin vain pari. JA, kolme suklaan palaa suklaapatukasta. Ei siinä mitään, ei ole paljoa verrattuna aikaisempiin syömisiini, mutta silti! LUPASIN itselleni, etten syö tänään mitään herkkuja, lupasin itselleni vain syöväni sitä makaronilaatikkoa! 150kcal suklaasta, kun yksi suklaanpala on 8g ja 10g:ssa kaloreita 53,5 ja sitten tuossa yhdessä noin 50kcal ja niitä söin kolme... Ja muroista en jaksa välittää, niitä kun en ottanut niin paljoa, että siitä yli 40kcal tulisi.

En onnistu pitämään mitään sopimuksia, mitä olen itseni kanssa tehnyt. En mitään. Tännekin blogiin olen monesti kirjoittanut "sääntöjä", joita pitäisi noudattaa. Arvatkaa vain, olenko käynyt juoksemassa vähintään kolme kertaa viikossa? EN!

Mutta, yksi asia on hyvä. Olen jumpannut joka ilta! Olen tehnyt päivittäin 120 vatsalihasta, 40 pientä, 40 normia ja 40 "ristiin" ja 100 reittä, 50 oikealla, 50 vasemmalla. Ja se myös näkyy! Housut ovat reisistä väljemmät ja maha on pienentynyt! Vaikka olen syönyt ties mitä herkkuja, ahminut. Tänään tuplaan nuo jumpat, kun en noudattanut omaa itselleni tekemääni sopimusta.

Inhotan itseäni.

Vittu, vittu, vittu! Perkele.

Menen tiistaina osastolle. Päätin, että joka päivä, ellei sada, käyn vähintäänkin tunnin lenkillä, kävellen tai juosten, ei mitään väliä. Ja jumppaan siellä myös joka ilta. Sitä jumppaamista saattaa haitata se, että joudun jakamaan siellä huoneen jonkun toisen kanssa.. Mutta sitten vaikka vessassa. Ja siellä ollessani en syö karkkeja. En ahmi! En kaupungilla/kaverin luona käydessäni syö karkkeja perkele! Viikonloput pääsen kotiin, joten sillon on suuri mahdollisuus repsahtaa ahmimaan. Mutta päätin, että viikonloput olen karkkilakossa, tiukassa sellaisessa. Tulen olemaan osastolla varmaan koko kesäkuun. Ensi tiistaista heinäkuun alkuun asti. Sinä aikana ehdin laihtumaan varmasti lähemmäs kaksikymmentä kiloa, kun on säännölliset ruokailuajat, karkkilakot ja lenkkeilyt ja jumpat, joista aion pitää kiinni!


Jos saat yli 8, olet läski. (galleriasta bongasin)

(/) jos näät jollain karkkia, menet pyytämään sitä häneltä
( ) puhut usein ruoasta
(x) pidät syömisestä
( ) katsot ruokaan liittyvät mainokset tarkemmin
( ) käytät suurimman osan rahoistasi herkkuihin
(/) haluat joululahjaksi suklaata/muuta karkkia
( ) syöt tällä hetkellä jotain
( ) katsot usein ruokaohjelmia tv:stä
( ) viihdyt kaupan karkkiosastolla yleensä yli 5min
(x) kun näet läskin, tunnet olevasi hänen hengenheimolaisensa
( ) hese/mäkkäri on paras paikka
( ) arnoldsin donitsit ovat hyviä
( ) piirrät/kirjoitat usein jotain ruokaan liittyvää
( ) matkit usein läskiä
( ) sinusta laihat ihmiset ovat sairaita
(/) liikunta on perseestä
( ) sinulla on melkein aina lämmin
( ) ajattelet tällä hetkellä ruokaa
( ) ruokailu on koulupäivän paras hetki
(x) hedelmäkarkit ovat hyviä
( ) lisäät kahviisi ainakin 5 lusikallista sokeria (kourallinen riittää)
( ) pidät kotitaloudesta koulussa
(x) tunnet olosi ahtaaksi busseissa
( ) olet leppoisa ihminen
( ) saat itsellesi 4 kaksoisleukaa
( ) jos et keksi puheenaihetta, aloitat yleensä ruoasta
(x) pidät loikoilusta
( ) maailman läskein mies on idolisi

6,5 ;o