(Piti oikein tarkistaa vielä, että onhan seitsemän roomalaisilla numeroilla noin :3)

Tämä päivä lyhyesti.
Olin koulussa. Vitun tylsää.
Pelasin Jennin kanssa ja sitten Inna liittyi seuraamme. (Musta kuulemma vois tulla stand up-koomikko, otan sen kohteliaisuutena ;p)
Sitten sitten.. Pelattiin muuten varmaan jotain kolme tuntia :O
Mutta joo, kävin Cittarissa ostamassa itselleni mustat sukkikset. Meinaan pistää huomenna sen mekon osastokoulun kevätjuhliin. Yritin etsiä liiloja sukkiksia, mut vitut siellä Cittarissa mitään liiloja ollu >:
Ja sitten söin. Ja nyt olen tässä.

Tänään syötyä:

Aamupala:
-Puuro + mansikkahillo

Lounas:
-Perunamuussi 1/4 osa lautasesta (noin niinkuin suunnilleen)
-vähän makkaraa (yök)
-porkkanaraastetta

"Päiväkahvit":
-Pieni pala omenapiirakkaa (inhoan omenapiirakkaa)
-Keksi

Kävin kaupassa:
-Da capo -patukka 20g

Päivällinen:
-2 ruisleipää

Iltapala: (vasta puol kasilta, mut luulen kyllä tietäväni mitä syön)
-2 ruisleipää

En ole laihtunut lainkaan. Inhottavaa.
Viikonloppuna en syö. Ainakaan paljoa.
Täällä osastolla ollessakin voisi hyvin vähentää tätä syömistä. Vielä silloin ensimmäisellä ja toisellakin viikolla mulla oli nälkä, kun ruokailut olivat tätä luokkaa. Nyt ei. Tai sitten syön nyt enempi purkkaa, enkä huomaa nälän tunnetta niin helposti? No enpä usko, olen täällä kokoajan ollessani syönyt purkkaa.
Hahhaaa, olen syönyt 3 pussia purkkaa 12 päivän aikana. Ja tänään ostin uuden purkkapussin. Syön siis neljässä päivässä yhden purkkapussin ;o Juma. Purkassakin kaloreita. No en jaksa murehtia. Ainut mikä purkassa murehduttaa on se, että purkkapussit maksaa julmetusti. Ja tietysti se, että onko kovin viisasta syödä niin paljoa purkkaa (2-3 palaa purkkaa joka ruokailun jälkeen ja sitten joskus vaan muutenkin, kun tekee mieli mässyttää jotain). Huoh. No omapa on ongelmani :P

Asiasta poikkesin aikalailla. Jotenkin niin tuttua mulle.
Mutta sanomani piti, voisin tätä menoa pienentää jatkuvasti ruokailujani... Ja tämä syömisteni kirjaaminen auttaa hyvinkin paljon ruokailun tarkkailua. Kun noilla ensimmäisillä viikoilla en juurikaan kiinnittänyt huomiota syömisiini. Tahdon laihtua.
En ole vieläkään saanut aikaiseksi lähteä lenkille, vittu.

5 min päästä alkaa kuvaryhmä, g2g.