Väsyttää ja ahdistaa. En tiedä, mistä tällainen helvetinmoinen väsymys näin äkkiä tuli. Koulussa meni miten meni, ruotsin tunti oli harvinaisen ahdistava. Muuten se nyt oli mitä oli. Huvittavinta oli englannin tunti. P istui mun takana ihan viimeisessä pulpetissa. Sami jakoi vihkoja ja P:n vihko lentää mun tuolin alle. P: "Mä en tota ota, anna uus." No, Sami antaa uuden P:lle. P nostaa sen vihon mun tuolin alta, antaa takaisin Samille ja sanoo "anna se tolle, täytyy nyt jotain tapoja olla." Se oli kerrassaan huvittavaa.

Ruotsin tunnin jälkeen juttelin vähän ruotsin opettajan kanssa. Ihan mukava hän on, hieman ylipirteä vain. Mutta se on ihan hyvä vaan, että opettaja on iloinen.

Koulun jälkeen lähdin äidin kanssa käymään keskustassa. Näin pappani siellä. En ole pitkään aikaan häntäkään nähnyt. Kävivät pankissa. Sain rahaa. Jotain hyvää tässäkin päivässä.
Sitten menin V:n luokse. Siellä taas "leikin" niin ylipirteää ja "ihanaa" ystävää. Voi jee.

Äiti tuli hakemaan pikkuveljieni kanssa mut. Äiti oli ihan hiton vihainen. Ihme kyllä, ei mulle.

Päällystin toisen pikkuveljen yhden kirjan ja oman englannin kirjani. (Vielä päällystämättä ruotsin kirjat, opon kirja [se on ollut käytössä kaksi vuotta päällystämättä. Että näin) Kirjoitin englannin alleviivaukset ja luin englannin sanat, niin kuin läksyksi tuli. Luin myös vähän biologiaa ja tein ruotsin läksyt. Ja nyt olo on kuin maratoonin juosseella. Söin jäätelöä. Toisen kerran jo tänään. Possu. Sika. Ihrakasa.

Tänään syötyä:
- 2 jäätelöä 380kcal
- lakritsia 300g 1000kcal
- 4 palaa suklaata 160kcal noin
- kaksi ihan pientä perunaa + vähän jauhelihakastiketta n. 150kcal
- Pepsi Max 0,5l + piispamunkki 400kcal
yht. 2090kcal

Hienoa. Todella hienoa.