Blogilistalle kun suuntasin ja sieltä luin yhden blogia ja katsahdin, että kirjoitus on tehty 1. marraskuuta. Siinä vaiheessa mietin, että mitä helvettiä :'D Sitten vasta tajusin, että mukavaa, nyt ON marraskuu! Ja sitten kauheella kiireellä marraskuun ensimmäistä postausta kirjoittamaan!

Tänään ei kovinkaan paljon ole ehtinyt tapahtumaan. Vaakaan sain eilen illalla patterit, hurraa hurraa! Ja nyt aamulla päätin, että yritän olla mahdollisimman vähillä ruuilla. Toisin sanoen ajatuksissa oli, että en söisi lainkaan tänään. Se tekisi niin hyvää mulle. Siitä on niin kauan aikaa, kun viimeksi pystyin olemaan syömättä koko päivän! Tälläkin viikolla ja viime viikolla, olen vaan syönyt karkkia. Syönyt ja syönyt. JS:kin sanoi mua useampaan otteeseen siaksi, kun mässytin semmosen 400g:n jumbopussin (eikös niissä 400g ole?) tunnin sisällä, kun oltiin siellä leffassa. Ja kun mä AINA haluan mennä ostamaan karkkia. Ennen sekin halus. Mut ehkä sille on tullu joku "ehkä pitäisi katsoa mitä suuhun pistää", en usko, että hänestä olisi mihinkään erityiseen laihduttamiseen (toi kuulosti tylyltä... mutta siis, että en uskoisi hänen olevan sellainen ihminen, joka kertoisi muille laihduttavansa jne, tosin enhän minäkään kerro, mutta niin.. hän ei nyt vaan ole semmonen ihminen, jos kukaan yhtään tajuaa mitä yritän tässä sopertaa D: siis uskon, että kyllä hän laihduttamaan pystyy, jos vaan haluaa, mutta kun en uskoisi siis että hän haluaisi laihduttaa :D). Niin. Tuota joo.

Nyt "syön" neljättä tikkaria. Nami nami. Siinä meni päivä pilalle D:

(PS. Rekisteröidyin NaNoWriMo:on. Kääk! Nyt vaan pitäisi keksiä aihe, mistä kirjoitan! 50 000 sanaa ja aikaa tää marraskuu. Kokeilu mielellä vaan menossa mukana.)