Nyt siellä kampaajalla sitten tuli käytyä. Ei näistä ihan mustat tullu, mutta lähes. Kai se riittää tällä näkymin, pistän äidin sitten kotona värjäämään uudelleen. Ja sanoin sille, että haluan punaiset alta.. Nojaaaa, kyl sieltä HIUKKASEN huomaa punaista väriä, jos tarkkaan katsoo... :D Pistän äidin kyllä sitten värjäämään ne uudelleen.

Kotona sitten pistän kuvan tänne siitä kampaamosta. Tietäisitte, mitä mun päässä sillon liikku, kun siinä (tosi hehkeessä) pinkissä tuolissa istuin. Mietin, mitä tänne blogiini siitä kirjoittaisin. Tulenkohan haukkumaan koko paikan vai ylistämään sitä maasta taivaaseen.. No ihan ok paikka se oli.
Se kampaaja, kenen tuoliin istahdin, oli kyllä jotain niin... niin niin outoa. Se oli lähemmäs kuuttakymmentä, sillä oli pitkät vaaleanruskeat hiukset, oranssit kynnet, punaiset korkokengät, punaiset housut, valkoinen paita jossa ihme mustia kuvioita ja siinä päällä musta vyö. Ja se haisi niin oudolta.. Ei suoraan hieltä, mut se hajuvesi oli jotain niiin ällöä. Korostaa stereotypioitani virolaisvenäläisistä naisista. Mutta ei siitä sen enempää. Ihan hienot hiukset tuli, vaikka oiskin saanu värit olla hiukka "vahvemmat", mut mun hiukset on vähän tämmöset.. Varsinkin jos mun hiukset pesee ennen värjäystä, ni väri ei ota millään kiinni..

Jaja, käytiin Sightseeing -busseilla (vai miten se oli ? :DD Siis miten se kirjoitetaan :DD) niitä linjoja. KOLME tuntia istuttiin bussissa. Nojoo, sato niin reilusti (yhdellä kiertoajelulla ei nähty ikkunasta ulos, kun sato niin hitosti ja ikkunat oli ihan huurussa... :DD) ettei olis mitään tekemistä kaupungilla muuten ollu, ku vaan jossain Virukeskuksessa hillua, ku ulos ei oikeen voi mennä.

SadaMarket jäi tältä päivältä väliin, kun kampaajalla meni kaks tuntia.

Oottakaas vaan, kun pääsen näyttämään teille näitä kuvia täältä ;DD