Juttelin eilen illalla SR:n kanssa. Hän on siis eräs entinen ihastukseni. Meillä on tällainen on-off-juttelusuhde. Eikä siitä aina tosiaankaan tiedä, että mitä se nyt tarkoittaa. Olenko jotenkin surkea ihmistuntija tai jotain, tai miksen ikinä tiedä, mitä muut ihmiset tarkottavat milläkin sanomisillaan? Masentavaa.
Kysyin, jos hän voisi olla joku päivä. Panoitin siinä sitten, että ilman mitään taka-ajatuksia. Hän ei suoraan myöntynyt, mutta loppujen lopuksi kuitenkin kysyi, että mitä me sitten tehtäisiin.
Pistän SR:n katsomaan kanssani Lonely Hearts Killers'n. Ehkä se vaikuttaa SR:n jotenkin positiivella tavalla tai jotain ;D Toivotaan parasta.

Pikkuveljeni on aina osannut sisustaa. Joskus se vinkusi Prismasta itselleen vihreät ohuet verhot, joissa vihreitä karvaisia palloja. Näky on kieltämättä aika hulvaton. Lakanat huoneessaan ovat siniset, yksi kaappi oli keltainen (pikkuveljeni ei tahtonut luopua kaapista) ja sen tilalle äiti osti uuden hyllykön, joka voisi olla suoraan jostain.. no en tiedä. Lattialla jalkojen alla komeilee autotiematto. Nyt pikkuveljeni kovasti kinui Ikeasta samanlaista mattoa kuin mulla se punainen, mutta vaan vihreänä. Siitäpäs sitten sain päivän naurut.
"Sitten sulla olis ku nurmikko lattiallas."

Olen lihonut ihan tuhottomasti. Tää ei voi olla mitään turvotusta tai mitään. Eilen söin niin tajuttomasti, etten uskaltanut mennä tänään vaa'alle. Ja mä kun haaveilin siitä 10kg:n pudotuksesta kahdessa kuukaudessa. Se tekis 5kg kuukaudessa, eli 1,25kg viikossa eli 180g päivässä. Ja mäkö siihen muka pystyisin? Yrittää pitäisi, huomattavasti enemmän mitä mä teen. Voisin olla syömättä kaikkia herkkuja, varsinkin kaikkia ällöttävän rasvaisia kaloripommeja, mitä ne eilisetkin olivat. Jotain niin vastenmielisiä.

Siitä ravitsemusterapeutille menostakin juttelin äidille. Hän sanoi, että olen jo niin vanha, etten tarvitse sellaista. Saan sen ruokailurytmin kuntoon, jos vaan haluan. Jaa, se on noin yksinkertaista?
Selvä se, taidankin mennä vetämään sisuksiini koko jääkaapin sisällyksen ja oksennan koko roskan vessanpyttyyn.

Väsyttää ihan hitosti. Ainiin ja siitä huoneen siivoamisesta, sain verhon ylös. Sain maton raahattua parvekkeelle tuultumaan ja sain joitakin pikkutavaroita järjesteltyä. o_m