Ihanaa olla kotona, vaikka ihan mukavaa siellä Tallinnassakin oli. Ihanaa päästä omalle rakkaalle koneelleni dataamaan.

Tämä päivä alkoi heräämisellä noin kello kahdeksan. Puoli yhdeksältä mentiin Viru-hotellin aamiaiselle. Siellä mässytin jugurttia ja kuivattuja banaaneja. Ne oli hyviä ;'o Sitten mentiin puoli kymmeneltä vielä City Tour-kiertoajelulle. Ei se ollutkaan City Sightseeing -kiertoajelu, missä me oltiin vaan se oli City Tour :'D Sininen linja ensiksi ja sitten puoli yhdeltätoista punainen linja. Eilenkin oltiin kiertoajeluilla ja suurimman osan siitä keskittysin miettimään vain Sebbeä, enkä niitä Tallinnan "nähtävyyksiä". Kaiken lisäksi Iltasanomien horoskoopissa mun kohdalla oli eilen, että "Eräs henkilö on kiinnostunut sinusta, muttet tiedä onko se rakkautta vai ystävyyttä" TAI JOTAIN SINNEPÄIN. Luin sen tänäaamuna. " Olin ihan että wtf." Se oli ihmeellistä.

Sitten suunnattiin vielä sinne käsityötukkuun. Mulla oli rahat totaalisesti finito, joten äiti makso (äiti on ihana. <3). M:lle otin (otin :'DD Suuri houkutus oli todella moneen otteeseen tuolla Virossa ollessa tunkea tavarat vaan taskuun ja hipsiä kaupasta pois vähin äänin, mutta enhän minä sellaista tee, kaiken kiltisti maksoin. Öhöm.) sieltä AC/DC:n kangasmerkin ja itselleni 13 eurolla NIITTEJÄ :D

Sitten haettiin hotellin matkatavarasäilytyksestä matkalaukut ja suunnattiin kohti satamaa. Käväisin Merekeskuksessa, mut enpä sieltä tullut mitään ostaneeksi. SadaMarket katsastettiin äidin kanssa "toinen vahtii laukkuja ja toinen kiertelee"-tyylillä.
Siellä oli paljon bändipaitoja, mut kaikki oli niitä samoja - Metallica, Iron Maiden, Metallica, Children of Bodom, Iron Maiden, Children of Bodom ja samaa rataa - ja hintana oli yleisesti 7e.
Yksi nyrpeä kiinalaiskorealaismies alkoi mulle myymään bändipaitoja "8 euroa! mutta sinä saa 7e, tosi hyvä tarjous! edullinen edullinen!" Mut en sitten ostanut.. Paitsi sitten 150EEK'iä jäljellä kun oli, marssin sinne kauppaan ja sanoin, että ostan kaksi paitaa ja maksan tasan ton. Enempää mulla ei ole. JA SAIN tahtoni läpi! Se oli todella nyrpeen näkönen, mut sen ilme oli näkymisen arvoinen. Sain Mansonin ja Cobainin paidat (laitan kuvat myöhemmin;D) 5e/kpl!! Ja kun se myi niitä 8e/kpl :P Ei mikään hyvä tinkaus.

Laivassa oli aika tylsää. MUTTA EN OSTANUT KARKKEJA. Ihan ennätys.
Vaikka muuten siellä Virossa tuli syötyä ihan ihan liian paljon. Mutta en edes jaksa välittää. En edes jaksa välittää... o_o''''
Tänään söin 1300kcal:n edestä. Että näin. Ihmeen vähän. Mutta join sitäkin enemmän, Pepsiä meni...

Nyt meen näyttämään mummeroiselleni kaikkia ostoksiani. Odotas vain, niin pääsen tännekin näyttämään ostoksiani... Hurmoksessa olen!

(Toivottavasti uskaltaudun huomenna vaa'alle) <- Huippu loppukevennys :'DD